loader
banner
Trendi i çmimit të luleshtrydhës së vendit nga Java 7 deri në Javën 16 të këtij viti ka pësuar rënie graduale. Çmimi është i lartë në fillim sezoni për shkak të sasisë së pakët dhe hershmërisë së prodhimit. Me kalimin e javëve kemi rritje të sasisë prodhimit në treg dhe ulje të çmimit. Pra, gjatë 10 javëve çmimi mesatar i pakicës është ulur nga 570 lekë/kg në 248 lekë/kg ose me 51%. Ndërsa çmimi mesatar i shumicës është ulur me 53%. Ju kujtojmë se luleshtrydhja është prodhim nga serrat.