loader
banner
Fruit Logistica: Nga data 5-7 Prill ne Berlin te Gjermanise zhvillohet panairi Fruit Logistica 2022. Eshte panair i perviteshem, ka pjesemarrje te gjere nga vendet e Europes, Azise, Afrikes, Amerikes, etj. Eshte nje mundesi e mire per te prezantuar produktet bujqesore shqiptare dhe per te kontaktuar kompani per eksportin e fruta perimeve. Per me shume informacion shih: https://www.fruitlogistica.com/en/extrapages/contact/