loader
banner
Prodhimi i luleshtrydhes eshte i mbare kete vit. Varietetet kryesore jane Sabrine dhe Furtune. Cmimi ne fillim ka qene i mire per prodhuesin, ka filluar me 200 leke/kg dhe ne kete periudhe ka rene ne 100 leke/kg