loader
banner
Panairi Macfrut Rimini Itali 4-6 Maj 2022. Në kuadër të Projektit MIS, me mbështetjen e Qeverisë Gjermane nëpërmjet GIZ në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, po prezantojmë produktet e prodhuesve tanë të fruta perimeve; për të mundësuar tregje të reja, për tu njohur me teknologji të reja për prodhimin dhe pasvjeljen e fruta-perimeve.