loader
banner
UBT; ADAD Malore merr pjesë në “PANAIRIN E VII TË KARRIERËS” i organizuar nga Universiteti Bujqësor i Tiranës. Stenda jonë u vizitua nga Rektori Z. Fatbardh Sallaku si dhe shumë studentë, pedagogë, sipërmarrës, etj.. Ky panair mundëson shkëmbime dhe bashkëpunime për të ardhmen.