loader
UBT; ADAD Malore merr pjesë në “PANAIRIN E VII TË KARRIERËS” i organizuar nga Universiteti Bujqëesor i Tirarës. Stenda jonë u vizitua nga Rektori Z. Fatbardh Sallaku si dhe shumë studente, pedagogë, sipërmarrës të sektorit bujqësor, etj.. Ky panair na krijon mundësi për shkëmbime dhe bashkëpunime për të ardhmen.