loader
banner
Kujdes! Në tregjet e Tiranës arra e importit shitet për arrë te Korcës. Ky është një abuzim i tregtarve duke përdorur “markat popullore” tashmë të njohura; si arra e Korcës, fasulja apo kumbulla e thatë e Dibrës, etj.
Ju informojmë se në treg nuk ka arrë Korcë, sepse ajo mund të gjendet në treg në sasira të pakta deri në festën e Vitit te Ri. Arra origjinale e Korcës më shumë shitet direkt nga fermat me porosi nga klientet familjar dhe tregtar.
Kujdes nuk ka arrë Korce ne treg në këtë periudhë. Është arrë importi