loader
banner
ARJAN SADE

Date

Arjan Sade ka një sipërfaqe prej 4 ha me pjeshkë dhe filloi prodhimin që nga viti 2013. Në pemëtoren e tij kultivon 8 varietete të reja me një kohëpjekje Qershor-Gusht. Ferma Sade ofron produkte pjeshkë me cilësi të lartë dhe konkurruese në treg. Synon qasjen në kanalet e reja të tregut vendas dhe eksportit. Produkti i ofruar: Pjeshkë (varietetet:  Gloria, Big Top, Caldesi 2000, Venus) Prodhimi i vet: 100 ton/vit Certifikim cilësie:  Global G.A.P. Tregu kryesor: Tregu i shumicës, rrjeti i supermarketeve Adresa: Selitë, Elbasan