loader
banner
Kompania Eiba-Al filloi aktivitetin në vitin 2015. Kompania merret me grumbullimin dhe prodhimin e fikut të thatë.  ‘’Eiba-Al” është e paisur me linjë seleksionimi, kalibrimi, paketimi etj.  Objektivi i kompanisë është zgjerimi i aktivitetit dhe qasja në kanalet e reja të tregut vendas dhe eksportit.    Produkti i ofruar: Fik i thatë Prodhimi i vet: 200 ton Certifikim cilësie: 🗸 Global G.A.P. Tregu i eksportit: Kroaci, Sllovenia, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Gjermania Tregu kryesor: Tregu i shumicës, rrjeti i supermarketeve   Adresa: Uznovë, Berat