loader
banner
Filloi aktivitetin që nga viti 1998, ka sipërfaqe prej 4 ha me varietete të ndryshme molle. Aktiviteti i fermës është prodhimi, grumbullimi, ruajtja dhe tregtimi i frutave. Disponon një dhomë dhomë frigoriferike me kapacitet 300 ton. Ka objektiv zgjerimin e aktivitetit dhe qasja në kanalet e reja të tregut vendas dhe eksportit.  Produkti i ofruar: Mollë (varietetet: Starking, Fuji, Golden Delicious, Granny Smith)  Prodhimi i vet: 150 ton  Prodhim tjetër: 200 – 300 ton/vit Tregu kryesor: Tregu i shumicës, rrjeti i supermarketeve Adresa: Voskop, Korçë