loader
banner
Frigo Becolli filloi aktivitetin e tij të prodhimit, grumbullimit dhe tregtimit të frutave dhe perimeve në Shtator 2015. Ka 2 ha pemëtore dhe disponon një dhomë frigoriferike me kapacitet 300 ton. Objektivi i fermës është zgjerimi i aktivitetit dhe qasja në kanalet e reja të tregut vendas dhe eksportit.    Produkti i ofruar: Mollë (varietetet: Starking, Red Chief, Golden, Idaret), kumbull Prodhimi i vet: 100 ton mollë Prodhim tjetër: 1500 – 2000 ton/vit Certifikim cilësie: 🗸 Global G.A.P. Tregu i eksportit: Greqia, Gjermania, Rumania, Maqedonia e Veriut, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Kosova Tregu kryesor: Tregu i shumicës, rrjeti i supermarketeve   Adresa: Vranisht, Devoll