loader
banner
Në harkun kohor 3 javor që nga dalja në treg e qershisë së vendit, çmimi i shumicës në tregun agroushqimor Tirana ka pësuar rënie nga 600 lekë/kg në 130 lekë/kg. Ky ndryshim i madh vjen për shkak të prodhimit të pakët të qershisë së hershme dhe prodhimit të madh të qershisë me pjekje të mesme, si dhe eksportit të pakët.