loader
banner
&V Sakaj filloi aktivitetin e tij në Fier që prej vitit 2005 si një biznes i vogël familjar (farmaci bujqësore, shërbime agronomike) me qëllim përmirësimi i jetës ekonomike dhe ndihma e fermerëve të zonës. Në vitin 2013 filloj eksporti i produkteve në vendet e rajonit si Greqia, Serbia, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut. Produktet e eksportuara janë: domate, spec, kastravec, fiq të thatë dhe shumë produkte të tjera. Objektivi i kompanisë është zgjerimi i aktivitetit dhe qasja në kanalet e reja të tregut vendas dhe eksportit.    Produkti i ofruar: Domate, spec, kastravec, kungull, mandarinë, presh, etj. Certifikim cilësie: 🗸 Global G.A.P. Tregu i eksportit: Greqia, Serbia, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Bosnje dhe Hercegovina, Italia, Gjermania dhe Austria. Tregu kryesor: Tregu i shumicës, rrjeti i supermarketeve   Adresa: Suk 1, Fier Albania