loader

Lea 2011 sh.p.k u themelua në fillim të vitit 2010. Vendndodhja në Shenavlash, Durrës, Tropoje dhe Lushnjë. Aktiviteti është i fokusuar në eksportet e frutave dhe perimeve, kryesisht gështenjë, boronica dhe manaferra. Kompania ka një rrjet prej 60 prodhues komercialë. Kompania eksporton rreth 700 ton shalqi, 1500 ton gështenja, 600 ton perime, 100 ton boronicë […]

Kamila Fruit i përfaqësuar nga Edviz Ziza ka filluar aktivitetin që prej vitit 2000 me grumbullimin dhe tregtimin e frutave dhe perimeve. “Kamila Fruit” grumbullon produkte nga fermerët në të gjithë vendin, por më shumë është fokusur tek frutat mollë, dardhë, qershi, pjeshkë, etj. ‘’Kamila Fruit’’ disponon dhoma frigoriferike me kapacitet 1200 ton, linje seleksionimi. Produkti […]

Hatija Company LTD u themelua në vitin 2012 me qëllim grumbullimi i produkteve bujqësore për eksport nga fermerët e Beratit, Fierit dhe Lushnjës. Kompania mbledh produkte nga 1500-3000 fermerë të zonave përreth.   Produkti i ofruar: Domate, speca, kastravec, kunguj, lakër, presh, qershi, domate, luleshtrydhe, lakër, sallata, shalqi, pjepër, etj. Certifikim cilësie: 🗸 Global G.A.P. […]

Bio Trade Albania ka filluar aktivitetin që prej vitit 2016 me prodhimin, shpërndarjen e frutave, perimeve, produkteve natyrale dhe organike. Duke u fokusuar në cilësinë dhe shërbimin ndaj klientit, kompania po zhvillohet gradualisht, duke kombinuar traditën me inovacionin. Kompania ofron për klientët produkte të freskëta, të shëndetshme dhe të shijshme. Adresa: Tirana, Albania