loader
banner
Bio Trade Albania ka filluar aktivitetin që prej vitit 2016 me prodhimin, shpërndarjen e frutave, perimeve, produkteve natyrale dhe organike. Duke u fokusuar në cilësinë dhe shërbimin ndaj klientit, kompania po zhvillohet gradualisht, duke kombinuar traditën me inovacionin. Kompania ofron për klientët produkte të freskëta, të shëndetshme dhe të shijshme. Adresa: Tirana, Albania