loader
banner
Lea 2011 sh.p.k u themelua në fillim të vitit 2010. Vendndodhja në Shenavlash, Durrës, Tropoje dhe Lushnjë. Aktiviteti është i fokusuar në eksportet e frutave dhe perimeve, kryesisht gështenjë, boronica dhe manaferra. Kompania ka një rrjet prej 60 prodhues komercialë. Kompania eksporton rreth 700 ton shalqi, 1500 ton gështenja, 600 ton perime, 100 ton boronicë dhe 100 ton manaferra. Objektivi i kompanisë është zgjerimi i aktivitetit dhe qasja në kanalet e reja të tregut vendas dhe eksportit.    Produkti i ofruar: Gështenja, boronicën, manaferrën, shalqinj etj Certifikim cilësie: 🗸 Global G.A.P. Tregu i eksportit: Gështenja në Itali dhe Hungari, fruta dhe perime kryesisht në tregjet e rajonit dhe vendet baltike, Italia, Kroacia, Zvicra dhe Suedia. Tregu kryesor: Tregu i shumicës, rrjeti i supermarketeve Adresa: Shenavlash, Vrrin, Durres, Albania