loader
banner
KAMILA FRUIT

Date

Kamila Fruit i përfaqësuar nga Edviz Ziza ka filluar aktivitetin që prej vitit 2000 me grumbullimin dhe tregtimin e frutave dhe perimeve. “Kamila Fruit” grumbullon produkte nga fermerët në të gjithë vendin, por më shumë është fokusur tek frutat mollë, dardhë, qershi, pjeshkë, etj. ‘’Kamila Fruit’’ disponon dhoma frigoriferike me kapacitet 1200 ton, linje seleksionimi. Produkti merret nga ferma, ruhet dhe zhvillohet deri në daljen në treg.    Produkti i ofruar: Mollë, dardhë, qershi, pjeshkë dhe perime Certifikim cilësie: 🗸 Global G.A.P. Tregu kryesor: Tregu i shumicës, rrjeti i supermarketeve   Adresa: Fushe Krujë, Albania