loader
banner
Hatija Company LTD u themelua në vitin 2012 me qëllim grumbullimi i produkteve bujqësore për eksport nga fermerët e Beratit, Fierit dhe Lushnjës. Kompania mbledh produkte nga 1500-3000 fermerë të zonave përreth.   Produkti i ofruar: Domate, speca, kastravec, kunguj, lakër, presh, qershi, domate, luleshtrydhe, lakër, sallata, shalqi, pjepër, etj. Certifikim cilësie: 🗸 Global G.A.P. Tregu i eksportit: Ukraina, Holanda, Spanja, Franca, Italia, Kroacia, Bullgaria, Greqia, Serbia, Maqedonias Veriut, Bosnja dhe Hercegovina, Iraku, Siria, etj. Tregu kryesor: Tregu i shumicës, rrjeti i supermarketeve   Adresa: Rruga Nacionale Br, Fr, 5009, Rerez