loader
banner
Edviz Ziza ka filluar biznesin ne vitin 2000 per grumbullimin dhe tregtimin e frutave perimeve. “Kamila Fruit” grumbullon fruta perime nga fermeret ne te gjithe vendin, por me shume eshte fokusur tek frutat kryesisht molle, dardhe, qershi, pjeshke, etj. Disponon ambient te dhomave frigoriferike me volum 1200 ton, linje seleksionimi dhe produkti qe merret nga ferma ruhet dhe zhvillohet deri ne daljen ne treg.   Product offer:      molle, dardhe, qershi, pjeshke, etj. dhe perime Main market channels:   supermarket chains, wholesale markets Address: Fushe Kruje, Albania