loader

Lea 2011 Ltd was founded at the beginning of 2010, it is located in Shenavlash, Durres, Tropoje and Lushnja, and the activity is focused in exports of fruits and vegetables, mainly chestnut and berries including blueberry and blackberry. The Company deals with a network of 60 commercial farmers/producers. Products offer:                  chestnut and berries including blueberry […]

Edviz Ziza ka filluar biznesin ne vitin 2000 per grumbullimin dhe tregtimin e frutave perimeve. “Kamila Fruit” grumbullon fruta perime nga fermeret ne te gjithe vendin, por me shume eshte fokusur tek frutat kryesisht molle, dardhe, qershi, pjeshke, etj. Disponon ambient te dhomave frigoriferike me volum 1200 ton, linje seleksionimi dhe produkti qe merret nga […]