loader
banner
Prodhimi i kumbullës këtë vit ka qenë rreth 50-60% më i ulët se vitin 2020. Pikërisht kumbulla këtë vit ka arrit çmimin me të lartë në tregun e pakicës me 70-80 lekë/kg, ndaj 50 lekë/kg që ka qenë në 2020, kjo për shkak të prodhimit të pakët në vend dhe europë, që u shkaktua nga ngricat. Ndërkohë që ka kërkesa të mëdha për eksport sepse dhe në europë prodhimi i kumbullës ka qenë i pakët në raport me vitet e kaluara. Kthehu pas