loader
banner
Shija e qershisë së Dibrës. Dibra është rajoni kryesor i vendit për prodhimin e qershisë. Qershia e Dibrës shitet kryesisht në tregun e Tiranës, por vitet e fundit shitet dhe në tregun e Kosovës