loader
banner
Stoku i mollës në BE

Date

Sipas anketave të Shoqatës së mollës dhe dardhës në vendet Bashkimit Europian vlerësohet se stoku i mollës ose rezervat e mollëve në vendet e BE-së, në datën 1.07.2021 ishin 456,201 ton. Kujtojmë që rezervat në 1.06.2021 u vlerësuan në 788.143 ton. Kjo do të thotë se stoku i mollës u ul me 331,942 ton, ose 40.0 përqind, krahasuar me  Qershorin e vitit të kaluar.